Kosmetyki na bazie mleka klaczy- nie uczulają!

Problemem kosmetyków z colostrum pozyskiwanym z mleka krowy jest fakt, iż w tym mleku zawarta jest kazeina, która część ludzi uczula. W związku z tym nie każdy może korzystać z dobrodziejstwa tego specyfiku. Znaleziono jednak na to rozwiązanie. Stosowanie w kosmetykach colostrum z mleka klaczy niweluje ten problem. Kosmetyki colostrigen dadzą nam tą swobodę wyboru i możliwość korzystania z najpotężniejszych środków, które stworzyła natura.

Kremy na bazie mleka klaczy- w czym mogą pomóc?

Kosmetyki na bazie mleka klaczy pozwalają nam zregenerować swoją skórę. Kiedy uda się nam zregenerować skórę, lepiej przyswaja ona składniki odżywcze i ładniej wygląda. Jest dzięki temu mocniejszą barierą przeciw drobnoustrojom atakującym nasze ciało. Stosując kremy i balsamy (które ukoją naszą skórę, nawilżą, odżywią i poprawią ich stan) czy też kupując produkty colostrum skutecznie i w przystępnej cenie stworzymy dla siebie skórę idealną. Pozwoli nam na uzyskanie dokładnie takich efektów, jakie sobie wymarzymy.

Geneactiv- dobra jakość w dobrej cenie

Kosmetyki z mleka klaczy dostępne są między innymi na stronie producenta Geneactiv (https://genactiv.eu) gdzie można uzyskać wiele informacji dotyczących każdego produktu dostępnego przez firmę. Na stronie znajdziesz też ogólne informacje co to jest colostrum jakie ma właściwości, jak również spis aptek, które również sprzedają produkty na bazie mleka klaczy i krowy.